ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Έχουμε καθιερώσει μια ημέρα κάθε μήνα για την ενημέρωση και τη συνεργασία σας με τους καθηγητές σχετικά με την πρόοδο των παιδιών σας, κατά την οποία όλοι οι εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο σχολείο από τις 08.30‘ μέχρι τη 13.15 . Για το μήνα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ η μέρα αυτή θα είναι η ΠΕΜΠΤΗ 18/01/2018.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Επειδή πιστεύουμε ότι πολλά παιδιά δεν έχουν ενημερώσει τους γονείς τους, σας ενημερώνουμε ότι στις 19/01 ημέρα Παρασκευή θα στηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας φορητό ψηφιακό πλανητάριο που θα κάνει προβολές για τους μαθητές μας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ. Συγχρόνως θα γίνονται και τα μαθήματα, μιας και οι μαθητές θα μπαίνουν ανά 2-3 τμήματα και η προβολή διαρκεί 40 λεπτά. Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσουν τα παιδιά σας αυτό το θέαμα, πρέπει να υπογράψετε την υπεύθυνη δήλωση που ήδη έχουμε δώσει στους μαθητές. Πιστεύουμε ότι είναι μία πολύ καλή εμπειρία για τους μαθητές μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Share

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2017… The Director’s Cut

Βίντεο

Share

Χριστουγεννιατικη γιορτη 2017

Φωτογραφίες

Share

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ψηφίστε

Share

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) θεσπίστηκε και τηρείται παγκόσμια από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992. Εορτάζεται σε όλον τον πλανήτη προωθώντας την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.  Ένα όμορφο βίντεο  από  τις δράσεις του σχολείου μας.

Share

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2017-2018

Ξεκινάει αύριο 14 Δεκεμβρίου η ενισχυτική διδασκαλία.

 

Share

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2017-18

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ KARAOKE

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

Share

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Μια πολύ καλή δουλειά από το μαθητή μας Μανώλη Καρινιωτάκη.

Share

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 23-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Share

ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Hall (1)

4  νέους βιντεοπροβολείς παρέλαβε το σχολείο μας κι έτσι 15 αίθουσες  έχουν τη δυνατότητα πολυμεσικής διδασκαλίας!  Σύντομα θα αγοραστούν κι επιπλέον φορητοί υπολογιστές.

Να σημειωθεί ότι όλος αυτός ο εξοπλισμός έχει χρηματοδοτηθεί από το σχολείο μας είτε μέσω δράσεων (παζάρι, λαχειοφόρο αγορά) είτε μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων (Erasmus κ.α).

Share